Paul Pui Wo Lee
Ballet

Ballet – eller, skift via klassisk form.

Vi har hørt dine ønsker!
Disse klasser tilbydes som en tilføjelse til træningsprogrammet af Paul Pui Wo Lees Feldenkrais Live initiativ. På grund af denne donation til træningsprogrammet vil der være ekstra ballettimer, startende lige efter morgenundervisningen uge 4, 8, 10 og 13. På denne måde kan du vælge mellem at deltage i begge eller kun én, når det passer dig bedst.

Paul vil gerne åbne balletklassen som et frirum til at lege med muligheder for at berige din kunstneriske stemme/udtryk og forbedre din tekniske lethed. Ballettime er for mig en improvisation inden for de parametre, der definerer dens stil. Jeg håber at se ud over dens formodede stivhed (vær en rebel!) for at finde enorm plads til, at dit personlige flow og din flydende kan dukke op. Hvordan kan vi blive bedre til at genkende de valg, der er tilgængelige for os inden for strukturen, for at tillade vores indre kunstner at skabe vores individuelle nydelse af udtryk? Hvad er rigtigt og hvad er forkert? Hvad er perfektion? Dette spørgsmål kunne føre til noget spændende. Trin i ballet er et middel og ikke et mål, vel? Ballet kan være mere end blot at vise sig, og i stedet være en dans, der er vævet ud fra kvaliteten af ​​dine personlige valg – dit kunstnerskab.

Studio: Zen 1
Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse.
Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.

Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.
Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Paul Pui Wo Lee

Titel

Ballet

Type

Træning

Dato

23.1 + 25.1 + 27.1.2023, 11:35

Varighed

1 time og 15 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Photos of and by Paul Pui Wo Lee