Paul Pui Wo Lee
Feldenkrais® / ballet

Feldenkrais® Awareness Through Movement® (ATM®)

Hvilke muligheder ligger der foran dig udover dem, som du allerede kender til? Feldenkrais® Awareness Through Movement® klasser guider dig gennem et forløb, hvor du opfordres til at eksperimentere med usædvanlige måder at bevæge dig på for at se, om der findes andre bevægelsesstrategier, der er nemmere, mere effektive, sundere og mere behagelige for dig. Ved at skærpe dit nervesystems evne til at manøvrere dit skelet, kan du skærpe din evne til at handle effektivt. En større forståelse og en øgning af dine neuromuskulære muligheder kan være nyttigt i forbindelse med skadeforebyggelse, præstationsforbedring og udviklingen af din kunstneriske vitalitet. Se hvordan dette arbejde kan give dig flere tanker at føle med, flere følelser at sanse med eller måske får dit indre sprog en helt anden dynamic?
Denne klasse giver dig et godt udgangspunkt at arbejde fra i relation til den balletklasse, der finder sted umiddelbart efter dette forløb.

Ballet – eller, skift via klassisk form.

Jeg vil gerne åbne balletklassen som et frirum til at lege med muligheder for at berige din kunstneriske stemme/udtryk og forbedre din tekniske lethed. Ballettime er for mig en improvisation inden for de parametre, der definerer dens stil. Jeg håber at se ud over dens formodede stivhed (vær en rebel!) for at finde enorm plads til, at dit personlige flow og din flydende kan dukke op. Hvordan kan vi blive bedre til at genkende de valg, der er tilgængelige for os inden for strukturen, for at tillade vores indre kunstner at skabe vores individuelle nydelse af udtryk? Hvad er rigtigt og hvad er forkert? Hvad er perfektion? Dette spørgsmål kunne føre til noget spændende. Trin i ballet er et middel og ikke et mål, vel? Ballet kan være mere end blot at vise sig, og i stedet være en dans, der er vævet ud fra kvaliteten af ​​dine personlige valg – dit kunstnerskab.

Vi opfordrer dig til at fortsætte med at passe på dig selv og hinanden, og vil ikke længere tjekke coronapas på træning, kun jeres billetter;)

Kunstner

Paul Pui Wo Lee

Titel

Feldenkrais® / ballet

Type

Træning

Dato

28.2 – 4.3.2022, 10:00

Varighed

3 timer

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Krediteringer

Photos of and by Paul Pui Wo Lee