Hanna Filomen Mjåvatn
Train Distance Dance Training: Dis/(c)over HangOut

Gå dagen i møde gennem bevægelse, ved at danse og observere, ved at lytte og skrive. Find ud af hvad praksisserne DIS/(C)OVER HANGOUT indebærer i lyset af dit eget udtryk. Medbring notesbog og noget at skrive med.

Live soundscape jam med LuN/A.

Hanna er interesseret i, hvordan tankens dans, og dansen i det at være eller observere, producerer variationer inden for kreativitetens uforudsigelighed.

Dansehallerne (DK), Danscentrum (SE) og PRODA (NO) er alle organisationer, der tilbyder træning til professionelle dansere. I uge 11, 12 og 13 lanceres et pilotprojekt, som har til formål at fremme et nordisk samarbejde på tværs af organisationerne og deres træningsprogrammer. Pilotprojektet har særligt fokus på vidensdeling og bæredygtighed.

Indenfor rammen af dette nye samarbejde udvælges en kunstner/underviser fra hvert land. Vedkommende tilbydes herefter en 3-ugers sammenhængende undervisningsturné mellem København, Stockholm og Oslo. Turnéen involverer en undervisningsblok i hver organisations træningsprogram og har til hensigt at styrke deltagernes erfaring ved at give dem adgang til nye undervisningsmetoder og kulturelle kontekster samtidig med, at de får mulighed for at udvide deres netværk. Ved at tilbyde længere, sammenhængende undervisningsforløb, og ved at prioritere tog over flyrejser, bidrager dette tiltag til et mere velfungerende og bæredygtigt felt for dans i norden. 

De udvalgte kunstnere/undervisere er Xiri Tara Noir (DK), Mari Carrasco (SE) and Hanna Filomen Mjåvatn (NO).  

Tak til Nordisk Kulturfond for deres støtte til pilotprojektet. 

Vi opfordrer dig til at fortsætte med at passe på dig selv og hinanden, og vil ikke længere tjekke coronapas på træning, kun jeres billetter;)

Du er også inviteret til hybrid Peer to Peer /29. marts på Union / fra kl. 17-19

Hvordan implementerer vi vores kunstneriske praksis i undervisningen?

Hanna Filomen Mjåvatn, Mari Carrasco & Xiri Tara Noir vil i en samtale med Caroline Blomqvist, producer hos Dansehallerne, dele deres kunstnerskab, som er implementeret i deres klasser, mens de reflekterer over den sårbarhed, der ofte følger med at dele sin personlige kunstneriske praksis.

Sammen vil de opsummere deres erfaringer fra deres deltagelse i pilotprojektet ’train distance dance training’, en tre-ugers undervisningsturné i Sverige, Norge og Danmark.

Tilmeld dig online via FB-eventen: https://www.facebook.com/events/518865213144305 eller deltag personligt på Union i København. Dette arrangement er arrangeret med og i samarbejde med PRODA, NO og Danscentrum Stockholm, SE.

Kunstner

Hanna Filomen Mjåvatn

Titel

Train Distance Dance Training: Dis/(c)over HangOut

Type

Træning

Dato

28.3 – 1.4.2022, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Hotstepper, Hørsholmsgade 20, 2200 København

Krediteringer

Photo credit: Private