Noora Hannula
THE YOUTUBER

THE YOUTUBER – en forestilling hvor dans og YouTube-horror smelter sammen! Holdet bag forestillingen har desperat brug for din hjælp, for deres eksperimenter med YouTube er gået helt galt. Mød danserne live på scenen, hvor et ægte gysermysterium opklares!

En gruppe dansere mødes på scenen. De ser mistænkelige og bange ud – for hvad skete der i ugerne op til premieren? Danserne vloggede om at lave denne nye danseforestilling, midt i den finske skov, da deres eksperimenter med YouTube tog en mørk drejning: En af danserne forsvandt, og spillet med virkeligheden blev til et ægte gysermysterium! Nu fortsætter absurditeterne på scenen, når de sammen med publikum efterforsker fortiden for at opklare mysteriet og finde ud af, hvad der virkelig skete…

Følg den episke vlog før forestillingen og se, hvad der er gået galt på deres vej. Vloggen er aktiv fra september.

Det talte sprog er engelsk på både vlog og i forestilling.

Er du lærer i udskolingen eller i gymnasiet kan du downloade et inspirationsmateriale til brug i fagene, dansk, samfundsfag eller drama. Det er desuden muligt at aftale en artist talk efter forestillingen. Kontakt producent Anna Katrine Korning, akk@dansehallerne.dk, for yderligere forespørgsel.

PROGRAM:

Med Dansehallerne som co-producent har den finske koreograf og danser Noora Hannula skabt en absurd og gribende online og live danseforestilling, THE YOUTUBER, der leger med den oplevede virkelighed på de sociale medier, og som udforsker, hvad det kræver at udleve drømmen som Youtuber – udført med den ekstreme kropslighed og humor, der kendetegner Hannulas værker.

Kunstner

Noora Hannula

Titel

THE YOUTUBER

Type

Forestilling

Dato

  • 5.11.2022, 19:30
  • 6.11.2022, 17:00
  • 9.11.2022, 12:30
  • 10.11.2022, 19:30
  • 11.11.2022, 19:30
  • 12.11.2022, 19:30
  • 13.11.2022, 17:00

Varighed

1 time

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Krediteringer

Medvirkende Dansere: Noora Hannula, Helena Wilhelmsson, Bjartey Elin, Rune Nis Klenø, Samuli Emery og Hilde Sandvold. Instruktion og koncept: Noora Hannula / The Nordic Beasts. Co-producent: Dansehallerne. Koreograf: Noora Hannula og de medvirkende. Dramatiker: Krista Hannula Komponist: Ida Duelund Rekvisitter & special effects: Christine Kvint Producent : Ida Marie Fich PR: Ida Marie Fich, Dansehallerne og ThinkPR Grafisk design: Søren Meisner Foto/video: Søren Meisner Lysdesigner: Jari Matsi Live video kodning: Alex Christoffer Rasmussen. Forestillingen er støttet af Statens Kunstråd, Nordisk Kulturfond, Nordisk Kulturpunkt, Knud Højgaards Fond, Gangsted Fonden, William Demant fonden, Aage og Johanne Luis-Hansens Fond og Augustinus Fonden.

Presse

THE YOUTUBER
Augustinus Fonden (da)
Knud Højgaards Fond (da)
Nordisk Kulturfond (da)
Statens Kunstfond – Sort (da)
Nordisk Kulturkontakt
Gangstedfonden
William Demant Fonden (da)
Louis-Hansen-fonden