Un loup pour l'Homme
The Grandmother Project or ”I’ll always have dreams, Mom”

C!CAFlogo

Hvem står klar til at gribe?

Alexandre Fray er tilbage i byen! I 2010’erne revolutionerede han akrobatikken med FACE NORD af Un loup pour l’Homme. Nu bekræfter han endnu en gang sin pionerstatus, denne gang udi community circus. 

Værket bliver til i et rørende og intenst samarbejde mellem akrobat, Alexandre Fray, og fem lokale bedstemødre. De har tre dage til at lære hinanden at kende. Tre dage til at udforske kroppenes fysikalitet, begrænsninger og overraskende formåen. På fjerdedagen indtager de Den Grå Hal med en visning, som et gribende billede på hvad der kan ske, når vi giver slip og tillidsfuldt lader os fører af det der opstår i mødet med ”den anden”. Og hvor smukt det er, når nogen står klar til at gribe os.  

Par-akrobatik med en skrøbelighed, du nok ikke har oplevet før! 

BIOS:
Alexandre Fray, professionel akrobat gennem mere end 20 år og kunstnerisk leder af cie Un loup pour l’Homme. På et bagtæppe af matematikstudier og judo kastede han sin kærlighed på cirkus. Efter endt uddannelse på CNAC, 2002, (National Center for Circus Arts), grundlagde han i 2005, sammen med Fred Arsenault, cie Un loup pour l’Homme med det formål at hellige sig en fornyende cirkuspraksis, forankret i parakrobatik, befriet for gymnastiske eller traditionelle tricks, men naturligt dedikeret til et fokus på ”den anden”, på forskellighederne og på selve vores menneskelige natur. Appris par corps, en ikonisk duo fra 2007, lagde fundamentet til det der i 2011 blev til det banebrydende og trendsættende værk Face Nord. Parallelt med dette arbejde har Alexandre været optaget af community cirkus og siden 2006 været den ledende kraft bag The Grandmother Project, med hvilket han i kontakten med ældre mennesker stiller spørgsmål ved sin egen praksis som porteur (= den bærende part i parakrobatik). https://unlouppourlhomme.com/

OM C!CAF
Copenhagen Circus Arts Festival er en biennale, der viser international nycirkuskunst af høj kvalitet. Forestillinger, der griber dig lige der, hvor grænsen mellem cirkus og kunst udviskes. Hvor noget nyt og enestående skabes! En uimodståelig bastard!

Danser, koreograf og kunstnerisk leder af Kitt Johnson X-act, Kitt Johnson, er kuratoren bag C!CAF. Arbejdet med C!CAF tager afsæt i Johnsons mangeårige erfaring med festivalformatet, samarbejde med AFUK/AMOC, store tilknytning til det danske cirkusmiljø og internationale netværksforbindelser som mangeårigt jurymedlem i circusnext og for nærværende mentor på deres laboratorieprogram. På denne baggrund håber Kitt Johnson X-act at kunne bidrage til udviklingen af samtidscirkus som genre på et nationalt plan.

Kunstner

Un loup pour l'Homme

Titel

The Grandmother Project or ”I’ll always have dreams, Mom”

Type

Forestilling

Dato

12.4.2024, 20:00

Varighed

1 time og 15 minutter

Venue

Den Grå Hal, Refshalevej 2, 1436 København

Artistforbundet
Statens Kunstfond (da)
Nordea-fonden (da)
Wilhelm Hansen Fonden (da)
Scandic
Københavns Kommune (da)