SewFlunkFuryWit
STØV

Musikdramatisk dukke-dystopi

Hvordan lever vi i verden efter katastroferne?

Forskere og videnskabsmænd varsler om voldsomme fremtidsscenarier; Klimakrise, krige og epidemier lurer forude. Det er forudsigelser, der bygger på forskning og logik, men alligevel er de svære at se i øjnene.

STØV spørger hvordan verden ville se ud, hvis alle disse katastrofer allerede var sket? Hvad ville der være tilbage af menneskeheden? Og ville vi være i stand til at løfte os fra støvet?

STØV er en sanselig og poetisk dukkeforestilling for unge og voksne. Forestillingen rykker ved den musikdramatiske genre, ved at kombinere dukketeater, opera og performance. Svend E. Kristensen har skabt og fører de groteske dukker i menneskestørrelse, mens operasanger Nina Sveistrup Clausen synger Neill Furios sangcyklus med musik og lyddesign af Peter Kohlmetz.
Forestillingen er generelt ramt af kritiker roser og fik 5 stjerner i magasinet Teater 1.

Kunstner

SewFlunkFuryWit

Titel

STØV

Type

Forestilling

Dato

1.–2.6.2016

Krediteringer

Sopran: Nina Sveistrup Clausen Dukkefører: Svend E. Kristensen Instruktør: Jesper Pedersen Libretto: Neill Cardinal Furio Komponist: Peter Kohlmetz Møller Kostumedesign: Lise Klitten & Line Bech Scenografi: Kristian Knudsen Lysdesign: Mikkel Jensen Medie og tour koordinator: Kristine Kohlmetz