Paolo de Venecia Gile
Samtidsdans: Blomstre, ikke Overleve

Klassen omfatter inflydelser fra kampsport, Feldenkrais-metoden, kommercielle danse, nat-/klubdanse og koncertdanse. Vi kommer til at bruge vores opmærksomhed som materiale, for at få adgang til blødhed, eksplosivitet og præcision som bevægelseskvaliteter, for at få adgang til en lystig tilstand og låse op for en følelse af beregnet hensynsløshed. Vi begynder med at tune ind gennem åndedræts- og trykøvelser – på egen hånd, mod væggen, med partnere og på tværs af gulvet.

Gennem bevægelsesmeditationer vil vi fordybe os i følelse og sansning, for at udvide vores udtryksfulde gane og føle os klar til resten af dagen.

Du kan forvente seriøse og fjollede bevægelsesøvelser til koordination, styrke og mobilitet. Score-baserede improvisationer vil give os mulighed, for at øve os i at forhandle rumlighed og det at optræde – for os selv og for andre. Sko anbefales, men andre muligheder er lige så velkomne.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨ Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Paolo de Venecia Gile

Titel

Samtidsdans: Blomstre, ikke Overleve

Type

Træning

Dato

11.–13.12.2023, 10:00

Varighed

2 timer og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg