Taneli Törmä | Community

Peer to Peer | 7. december | kl. 17 – 19 | Huset-KBH

Denne Peer to Peer bliver faciliteret af Taneli Törmä (FI), hvor han sammen med Cirkeline Dahl Bondesen (DK) og Sofie Hub (DK) sætter spot på vores community: Hvordan opbygger vi et inspirerende og støttende community, der vil understøtte og dele information, og med et mindre konkurrencedygtigt miljø for os alle?

Eventet er et mødested for kunstnere, der ønsker at dele viden, blive inspireret og dele deres tanker om forskellige strategier til at opbygge eller styrke fællesskabet.

De tre kunstnere vil dele deres erfaringer med at arbejde med dans i Odense. Bagefter faciliterer de en åben diskussion med deltagerne om emnet og bl.a. med spørgsmålene: Hvad vil du tilbyde dit fællesskab/netværk, og hvorfor vil du være en del af det?

Hvad er Peer to Peer?

Peer to Peer er en række af arrangementer med fokus på professionelle udvekslinger og samtaler om dans, koreografi og dens betydning. Her møder du kollegaer i et faciliteret og afslappet rum, hvor vi deler viden og er nysgerrige på hvad der rører sig i feltet – og hos hinanden. I løbet af sæsonen tages forskellige temaer op og arrangementet faciliteres af en eller flere inviterede kunstnere.

Vi starter med at mødes til en halv times uformel snak samt lidt at drikke i caféen. Derefter fortsætter vi med præsentationer og oplæg med dagens inviterede gæst(er). Efter arrangementet er der mulighed for at fortsætte samtalerne i caféen, hvor der også kan købes aftensmad.

Temaet og formatet vælges af den inviterede kunstner i samarbejde med Dansehallerne. Du afgør selv, hvordan du gerne vil være deltagende i arrangementet.

Yderligere information om arrangementet bliver kommunikeret på forhånd på Dansehallernes hjemmeside, Facebook og Instagram.

Vi mødes ca. to gange om måneden, og præsentationer og samtaler foregår på engelsk. Du behøver ikke tilmelde dig – du skal bare møde op. Da der kun er plads til 40 deltagere, fordeles pladserne efter først til mølle-princippet på selve aftenen.

NB! Peer to Peer finder i efteråret 2022 sted fra kl. 17 – 19 i Huset-KBH, Balsalen (1. sal ved siden af ​​Spisehuset), Rådhusstræde 13, 1466 København.

Vi indsamler løbende relevante temaer og inspiration til programmet, så send gerne en mail til producent Anna Katrine, akk@dansehallerne.dk, hvis du har forslag.

Bios

Titel

Taneli Törmä | Community

Type

Peer to Peer

Dato

7.12.2022, 17:00

Varighed

2 timer

Venue

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

Krediteringer

Photo: AdeY