Renan Martins
No Category Practice

No Category Practice er en blanding af forskellige bevægelsespraksisser. I stedet for at udforske deres individuelle potentiale lægger vi vægt på, hvordan de er indbyrdes forbundet. Vi overvejer deres komplementære og konfliktende karakterer samt, hvordan de kan udvide vores spektrum af muligheder som bevægere, performere, dansere og mennesker.

Vores grundlæggende antagelse er, at sådanne praksisser er de grundlæggende redskaber, hvormed vi lærer os selv at kende og skaber mening i verden omkring os. Vi konfronterer derefter kategorierne ved at bringe dem frem i vores bevidsthed. Ved at gøre dette kan vi observere, at deres skabelse er forbundet med identitetsdannelse og, som sådan, begrænser de vores muligheder for forbindelse (både til os selv og andre).

Vi åbner vores sind for kraften af billeder, analogier, sammenligninger og symboler. Dansen udfolder sig gennem skabelsen af metaforer, der fungerer som mekanismer for at undslippe kategoriseringens stivhed.

Disse hold oprettes i et tæt samarbejde med Dansk Danseteater, og det er en fornøjelse at kunne tilbyde hold i DDT’s studio.

Disse klasser er på Operaen, Ekvipagemestervej 10 1438 København K. Sceneindgangen er en stor grå port, hvor man kommer ind til receptionen hvor vagten sidder. Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for å finde frem til studio, og vise din QR-kode på billetten:)

NB! Informationen til danserne, der deltager i Renans klasse tirsdag den 28; Vi mødes ved sceneindgangen/receptionen på Det Kongelige Teater (Gamle Scene ved Kgs. Nytorv)

August Bournonvilles Passage 8, 1055 KBH. K
Mødetid kl. 8.55, vi vil være der for at guide jer op til A-salen, hvor klassen vil finde sted.

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.
Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Renan Martins

Titel

No Category Practice

Type

Træning

Dato

27.–31.5.2024, 09:15

Varighed

1 time og 15 minutter

Venue

Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Dansk Danseteater