Marie Gumdrop
House Dance

Som gæst i det kulturelle miljø er det med dyb respekt at jeg videregiver teknikker og grundelementer fra house dance-stilen. Ugen vil bestå i træning. Vi vil svede, vi vil træne, sammen! Mit mål er at skabe et dristigt rum, hvor vi fokuserer på grooves med fokus på fri og personlig stil, hurtigt og præcist fodarbejde, så medbring rappe fødder, musikalitet og til sidst, min måde at bruge gulvet på er i høj grad inspireret at capoeira og breaking. Niveauet bliver lagt, så du ikke kun bliver presset teknisk, men også individuelt. Jeg lover god musik og en sund atmosfære. House dance er en klubstil med stor frihed og personlig stil, så tag din egen med. 

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet.Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse.Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Marie Gumdrop

Titel

House Dance

Type

Træning

Dato

9.–13.10.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Fotos - Amanda Baroni

Video Marie Gumdrop