Kaide Gonzalez
Leviathan Flow & House Dance 

Vi fordyber os i Leviathan flow som er en dansepraksis, der forsøger at finde frihed i improvisation og at forbinde denne praksis med house dance. 

Leviathan flow er kort fortalt en samling af mine favoritter inden for dans/bevægelse og improvisation, der har formet den måde, jeg danser på. Det er en holistisk praksis, der fungerer som et redskab til improvisation. Den kan bruges til enhver form for dans, hvor hensigten er at finde frihed i kroppens bevægelser ved hjælp af en kombination af bølger, cirkler, fodarbejde og gulv.  

House dance, hvor der lægges stor vægt på fodarbejdet, er en stil der kommer fra house music, som blomstrede i Chicago i 1980erne. De dansere der formede house dance, så den blev til den stil, vi kender i dag, kom fra to dance crews, Fusion og Mop Top i New York. 

Workshoppen handler om at tillade dit JEG at komme igennem i din improvisation, mens du træner house dance-stilen, hvad enten du er begynder eller øvet. 

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet.Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Kaide Gonzalez

Titel

Leviathan Flow & House Dance 

Type

Træning

Dato

14.–18.8.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Credit photo: Tamara Robledo