Babyer med runde, røde lamper.

Siri Dybwik
Kroppen i scenekunsten for de yngste

Dette endagsseminar er udviklet og arrangeret af Dansehallerne i samarbejde med Limfjordsteatret, Teatercentrum og DDSKS Efteruddannelse. For tilmelding, se nederst på siden.

På denne seminardag for scenekunstbranchen kan du møde dine kolleger, der også interesserer sig for de yngste børn som målgruppe, og du kan få et indblik i den norske koreograf Siri Dybwiks arbejde for børn i 0-6-års-alderen.

Om formiddagen deler Siri Dybwik og dybwikdans aspekter af sin kunstneriske praksis, hvor du som deltager også fysisk kommer til at afprøve forskellige metoder på gulvet. Eftermiddagen er reserveret til dialog mellem deltagerne med afsæt i spørgsmålet ”Hvordan engagerer vi småbørnspublikummet og deres voksne rundt om den kunstneriske oplevelse på måder, der bedst muligt understøtter oplevelsens aftryk?”

09.30 – 10.00 Ankomst og kaffe
10.00 – 12.30 Siri Dybwik og dybwikdans (se mere nedenfor)
12.30 – 13.30 Frokost og netværk
13.30 – 15.30 Dialogsession: Hvordan kan scenekunsten for de yngste kan trække spor? (inkl. kaffe/kage undervejs)
15.30 – 16.00 Nyt fra arrangørerne og opsummering af dagen

På denne sommerdag glæder dybwikdans sig til at møde danske aktører, som har interesse for de alleryngste. dybwikdans vil præsentere noget af deres arbejde, og det kunstsyn og børnesyn, der ligger til grund for deres kunstneriske virke. Som del af præsentationen vil de dele deres erfaringer med, hvordan både udøvernes og børnenes perspektiv på meningsdannelse er vigtig i kunstnernes møde med det helt unge publikum.

Reservere plads her:
https://ddsks.dk/da/kroppen-i-scenekunsten-de-yngste

Seminaret finder sted i SAL 1 på 
Den Danske Scenekunstskole, Philip de Langes Allé 3, 1435 København K.

I præsentationen indgår fysiske dele, hvor deltagerne selv kommer på gulvet.

dybwikdans lægger med deres oplæg op til en dialog om hvad scenekunst for de alleryngste kan være, hvilke kvalitetsbegreber der er på spil, og på hvilke måder vi kan løfte dette felt frem og op – med hensyn til status.

Kunstner

Siri Dybwik

Titel

Kroppen i scenekunsten for de yngste

Type

Seminar/Konference

Dato

22.6.2022, 09:30

Varighed

6 timer og 30 minutter

Venue

Den Danske Scenekunstskole, Philip De Langes Allé 3, 1435 København

Tak til rådgivningsgruppen: Tali Razga, Anna Ross Agner og My Grönholdt.