Marga Alfeirao
I zonen: at stole på erotikken for at udøve tålmodighed

Denne workshop tilbyder et sted til at dekonstruere din bevægelsesordforråd, observere andre, der går igennem det, og tillade at blive vidnet i processen. Efter en typisk klasseformat med opvarmning og intens fysisk bevægelse bremser tempoet ned, og amplituden bliver minimal, som vi fortsætter. Deltagerne vil forstå grundlæggende i at vinde solo og tarraxo sammen – det, du er inviteret til at se eller tilbudt at se. At opbygge fællesskab ved at danse for hinanden. Det er en danseworkshop og en øvelse for blikket på dem, der ser, og dem, der bliver set.

Hvordan kommer du derhen?
Gå 13 minutter fra Vanløse Metro til Warehouse9’s nye lokaler på Rosenlunds Allé 5, 2720 København.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Studiet er indrettet til kørestolsbrugere, og det er muligt at benytte elevator til adgang til toiletter.

Vi anbefaler, at du møder op 15 minutter før timen, så der er tid til opvarmning og check-in med din QR-kode på billetten:)

Disse klasser er et samarbejde mellem Warehouse9 og Dansehallerne. Du kan deltage gennem Warehouse9 eller som medlem af Dansehallerne. Dette er åbent for alle professionelle medlemmer, uanset baggrund i danseuddannelse, og vi anbefaler at deltage alle tre dage.

Warehouse9 is a multidisciplinary arts organisation that supports the development and presentation of work and ideas by LGBTQIA+ artists and cultural practitioners. By supporting radical and innovative arts practices and ideas, Warehouse9 nurtures new thinking, unique experiences and community building. We’re an organisation that strives towards sustainable processes and accessibility in the arts, and creates space for queer art year round.

Kunstner

Marga Alfeirao

Titel

I zonen: at stole på erotikken for at udøve tålmodighed

Type

Træning

Datoer og venues

  • 2.4.2024, 10:00
    Rosenlunds Allé 5 Baghuset 2720 Vanløse CopenhagenVis kort →
  • 3.4.2024, 10:00
    Rosenlunds Allé 5 Baghuset 2720 Vanløse CopenhagenVis kort →
  • 4.4.2024, 10:00
    Rosenlunds Allé 5 Baghuset 2720 Vanløse CopenhagenVis kort →

Varighed

2 timer og 30 minutter

Warehouse9