Brice ’Professor Lock’ Johnson
GroovesB4Moves

Velkommen til GroovesB4Moves-kurset, der er designet til at hjælpe dig med at opdage din groove (stemme) i dans og slippe kraften i din selvudfoldelse løs. Her er, hvad du kan forvente: 

– At udvikle din groove og din unikke stil 

– At lære at udtrykke dig bedst muligt og på de mest autentiske måder, at frigøre dig fra begrænsninger og tillidsfuldt at udforske nye genrer inden for musik & dans. 

– At opdage formålet og kraften i dine bevægelser gennem et indre løft og ydre godkendelse. 

For at få det maksimale ud af dette kursus skal du have en notesbog parat, så du kan skrive noter og tanker undervejs. Indstil dig på at stole på dig selv og under forløbet at føre din dans til nye højder gennem den kraft, der findes i autentisk selvudfoldelse. 

Studio: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse.Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Brice ’Professor Lock’ Johnson

Titel

GroovesB4Moves

Type

Træning

Dato

4.–6.9.2023, 10:00

Varighed

2 timer og 15 minutter-2 timer og 45 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Matthias Storgaard