Det Olske Orkester
Escape – Drengen der flygtede

Vi tager afsted ved solnedgang. Ind i Tusmørket for at finde en mand et hemmeligt sted, der ellers ikke betrædes af almindeligt dødelige.

Her hører vi historien om drengen, der vokser op i et ensomt hjem med en psykisk syg far. For at overleve, udvikler drengen evnen til at isolere sin sjæl fra sin krop. En dag sætter han ild til sin sjæl og flygter fra sin barndomsstavn – uden at kigge sig tilbage.

Han forbruger alkohol og mennesker i store mængder, sælger alt fra falske mærkevarer i Jylland til fiktive vindmøller i Sydney – uden at finde fodfæste i livet. En dag møder han en kvinde i Heathrow lufthavn og mærker kærligheden for første gang. Hans sjæl vågner og begynder at lede efter ham.

Vi følger den forladte sjæl, der for at finde sit menneske igen må gå ind i Tusmørket – en parallelverden som spejler vores virkelighed, men som henligger i en konstant mørk dis uden tro eller ånd.

Her går vi, i hærgede naturområder, gennem forladte huse og forfaldne bygninger, som en lang sanselig rejse i underverdenen, for at genfinde mennesket og troen på kærligheden….

Det Olske orkester er kendt for sine poetiske, fysisk kraftfulde og eksperimentelle forestilinger. I 2013 modtog de en Reumert for forestillingen ”Dengang vi blev væk”

Kunstner

Det Olske Orkester

Titel

Escape – Drengen der flygtede

Type

Forestilling

Dato

2.–4.6.2016

Krediteringer

Medvirkende: Øjvind Kirchhoff, Bo Stendell Larsen. Instruktion og manuskript: Lotte Faarup Guider: Jens Bäckvall, Christian Rossil