Raymond Roa Alonso
Colonize no more: hips don’t lie

Gennem udforskning af den historiske landskab gennem social kropsmapping fokuserer min praksis på at afkolonisere kroppen som et udgangspunkt. Jeg henter inspiration fra både anatomiske, forestillede rum og ikoner.

Rays ekspertise stammer fra hans omfattende koreografiske research, som han vil bringe i forgrunden, mens han guider dig gennem en udforskning af avancerede principper som smidighed, vægt og fokus.

I løbet af klassen vil du deltage i bevægelseskombinationer, der udfordrer din smidighed og overgange, samtidig med at du forfiner din rumlige opmærksomhed. Rays koreografiske udforskninger, nogle af dem er scorebaserede, guider dig gennem en transformerende oplevelse, hvor bækkenet fungerer som en katalysator for din bevægelsesrejse. Lås dets potentiale op som et udgangspunkt og gør det muligt for dig at udvikle en dybere forståelse af bevægelse, der stammer fra dit center.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨ Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Raymond Roa Alonso

Titel

Colonize no more: hips don’t lie

Type

Træning

Dato

8.–12.1.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

photo by Luke Waddington photo by Alexis Rodriguez Cancino