Lara Ostan
Being bone 

I denne klasse vil vi udforske, hvordan vi inkarnerer vores skeletsystem og hvordan det informerer vores dans.

I første del af klassen vil vi fokusere på inkarnation gennem berøring, enten i par eller alene. Vi vil bruge tid på at forbinde os til hinandens knogler gennem guidede øvelser, øve os i at give og modtage berøring. Vi vil udforske processen med, hvordan vi forestiller os vores knogler og hvad anatomiske videnskaber fortæller os om dem.

I den anden del vil vi bringe vores egen inkarnation af knoglerne ind i gruppekompositioner og dans. Gennem enkle improvisatoriske og kompositoriske rammer vil vi øve os i at optræde og være publikum for hinanden. Vi vil udforske, hvordan vi forholder os til forskellige parametre i dans gennem vores knogler, såsom rytme og tempo, placering i rummet, og andre kroppe.

Du er meget velkommen til at medbringe en yogamåtte til denne klasse, du kan også låne en fra KU.BE. Lara vil levere visuelle og andre undervisningsredskaber.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse. Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Lara Ostan

Titel

Being bone 

Type

Træning

Dato

5.–9.2.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg