Alexander Montgomery-Andersen
In the Air and In the Ground

Du kan forvente en varm og sjov atmosfære, hvor vi sammen vil udforske nye og gamle bevægelser med twists og nye variationer. Vi vil flyve højt og bevæge os lavt med bevægelser og kvaliteter, der inkorporerer gulvarbejde, akrobatik og påvirkninger fra naturen og dyr. Gennem disse klasser vil du opbygge styrke ved at skubbe din fysiske krop, du vil arbejde på bevidsthed og kontrol ved at udforske, hvor din kontrol slutter, og hvor instinktet måske tager over. Vi vil også arbejde på en blødere side, hvor vægtforskydning og “spinal work” sættes i fokus. Sammen vil vi udforske vores krops grænser og forsøge at opdage, hvilken æstetik der ligger der. Jeg håber at kunne udforske og dele denne lidenskab med jer.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet.Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Alexander Montgomery-Andersen

Titel

In the Air and In the Ground

Type

Træning

Dato

6.–10.11.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Arctic Dreams