Colosal Titan
Afrodans og Breaking

Mandag-Onsdag: 3 dage med Breaking

For dig, der ønsker at lære forskelligt gulvarbejde eller fodarbejde i dine stilarter. Dette er en mulighed for at opnå mange kombinationer og færdigheder, der vil hjælpe dig både med freestyle og koreografi.

Colosal har øvelser og mange teknikker, der vil få dig til at vokse individuelt, så gå ikke glip af denne store mulighed, og have det sjovt sammen. Uanset dit niveau inden for fodarbejde, er du mere end velkommen til at deltage.

Torsdag-Fredag: 2 dage med Afrodans

En mulighed for at lære og forstå forskellige stilarter inden for afrodans, historie og kultur. Du vil lære en ny måde at se din danseoplevelse på, fyldt med energi og inspiration til, hvordan dans kan bruges til at udtrykke dig selv.

Du undrer dig måske over, hvad dette er, og derfor skal du deltage og love, at du vil lære meget og forelske dig i energien her. Colosal bringer positiv energi, sjov og smil, end du måske nogensinde har haft før.

Colosal glæder sig til at se dig der.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨ Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Colosal Titan

Titel

Afrodans og Breaking

Type

Træning

Dato

15.–19.1.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Jesper Guhle