Julienne Doko
Afrikansk moderne dans: At finde rødder

I disse klasser vil vi fokusere på princippet om at finde rødder: at vi er i stand til at centrere vores opmærksomhed og forbinde os med os selv og vores omgivelser. Vi undersøger specifikke bevægelsesdynamikker som bl.a. bølge, momentum, vægtskifte og fodbevægelser. Gert Østergaard Pedersen akkompagnerer med live musik.

På dette hold udforsker vi de tekniske forbindelser mellem traditionelle danse fra Vestafrika (Guinea) og moderne vestlig dans. Juliennes dansepraksis er drevet af målet om at dekolonisere hendes krop og den moderne kunsttraditions iboende eurocentriske udgangspunkt. Det betyder, at hendes arbejde med dans har et stærkt fokus på forbindelser og meditation som en reaktion mod det typisk moderne fokus på brud: brudt æstetik, brudt musikalitet, brud mellem betydning og bevægelse.

Studio: Zen 1
Hvordan komme seg dit?

Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet.
Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse.
Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.

Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.
Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Julienne Doko

Titel

Afrikansk moderne dans: At finde rødder

Type

Træning

Dato

21.–24.2.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Credit: Adelmir Borges og Henning Sjøstrøm

African contemporary dance class with Julienne Doko