Rebecka Berchtold
5678 live | Bodyliciousness

Peer to Peer | 8. februar | kl. 17-19 | Huset-KBH (Balsalen)

Danser og koreograf Rebecka Berchtold faciliterer denne Peer to Peer som en live podcast, og hun har inviteret Rasmus Ölme til samtaler om bodyliciousness. Kom og vær med i samtalen!

5678 er en podcast om dansetræning, hvor Rebecka Berchtold taler med inviterede gæster fra det kunstneriske felt dans og koreografi. 5678 fortæller om dans fra udøvernes perspektiver og gennem emner som kropsopfattelse, bevægelse, læring, erfaring, sansning og viden.

For første gang vil 5678 blive optaget live som en del af Peer to Peer programmet.

Indtil i dag er 21 afsnit på 5678 blevet offentliggjort og er tilgængelig på iTunes, SoundCloud og Spotify. https://soundcloud.com/5678dancetraining

Kom og vær med til denne podcast-live premiere og ikke mindst i samtalerne om kropsglæde!

Hvad er Peer to Peer?
Peer to Peer er en række kunstnerdrevne samtaler med fokus på professionelle samtaler om dans, koreografi og dens betydning. Du vil møde dine kolleger i et faciliteret og afslappet rum. Med Peer to Peer ønsker vi at understøtte muligheden for at deltagerne kommer tættere på sine kollegaer og være nysgerrige på, hvad der sker i feltet – og med hinanden.

De inviterede kunstnere sætter de forskellige temaer og faciliterer samtalerne. Det specifikke program for hver begivenhed bliver offentliggjort i løbet af sæsonen.

Vi starter med at mødes til en halv times uformel snak og noget at drikke. Derefter fortsætter vi med den faciliterede del med den/de inviterede gæst/er. Efter arrangementet er det muligt at hænge ud og fortsætte samtalerne.

I denne sæson finder Peer to Peer sted på Huset-KBH (Balsalen), Rådmandsstræde 13, 1466 København K, 1. sal ved siden af Spisehuset.

Tema og format vælges af den inviterede kunstner i samarbejde med Dansehallerne. Hvordan du vælger at deltage i samtalerne, er op til dig.

Vi mødes cirka to gange om måneden, og arrangementet foregår på engelsk. Du behøver ikke tilmelde dig – du skal bare dukke op.

Har du spørgsmål eller ideer til Peer to Peer-programmet, så skriv til Dansehallerne, Anna Katrine Korning, akk@dansehallerne.dk.

Bio’s

Kunstner

Rebecka Berchtold

Titel

5678 live | Bodyliciousness

Type

Peer to Peer

Dato

8.2.2023, 17:00

Varighed

2 timer

Venue

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

Krediteringer

Photo: Chang Liu

iTunes
Spotify