Ray Roa
NEW SH*T

Et svirp af morgendagens dans!
Vær med, når Dansehallerne eksklusivt hvert halve år tager pulsen på, hvad der rør sig i det koreografiske landskab, når vi åbner scenen og lader en ny yngre kurators stemme blive hørt. En udvalgt gæstekurator sammensætter et skarpskåret, fremadskuende program af den eller de kunstnere, som for dem er uundgåelige, NEW SH*T, morgendagens kunstnere!

Gæstekurator til NEW SH*T Vol. 3 er Ray Roa (PH/DK).
Glæd dig til vi her afslører mere om efterårets NEW SH*T program med de kunstnere, som Ray Roa kuraterer.

NEW SH*T er et initiativ fra Dansehallerne, der ønsker at give publikum en unik oplevelse af fremtidens dans og samtidig styrke dansens økosystem.

Dette er tredje runde af NEW SH*T. Den første fandt sted på Edison i efteråret 2020 med gæstekurator Thjerza Balaj, den anden var i maj 2021 på Copenhagen Contemporary med gæstekurator Kalliopi Siganou. NEW SH*T vol. 3 indgår som en del af et større program, hvor Dansehallerne indtager Dansekapellet 18. nov. – 4. dec 2021 og præsenterer sitrende værker af tre førende koreografer på den danske scene og morgendagens kunstnere.

Efterårets gæstekurator Ray Roa er født i Filippinerne, opvokset i Storbritannien og har nu som danser base i København. Rays´s arbejde har en stærk visuel identitet, der stammer fra hans anglo-filippinske baggrund. Hans interessefelt dvæler ved spektret af social realisme, der samler hverdagens hændelser på tværs af et utal af levede oplevelser. Han er især interesseret i at skabe arbejde, der fremmer og udfordrer social diskurs. Ray er uddannet ved Newcastle College, Northern School of Contemporary Dance, London Contemporary Dance School og Den Danske Scenekunstskole. www.roadans.com

Kunstner

Ray Roa

Titel

NEW SH*T

Type

Forestilling

Dato

18.11.2021

Varighed

2 timer og 30 minutter

Venue

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Krediteringer

Foto af gæstekurator Ray Roa, fotograf Alexis Rodriguez Cancino og Trine Lee

Føj til kalender