New Shit Vol. 7

Vi er klar med en ny omgang af den populære New Sh*t platform den 29. august, denne gang kurateret af danser og koreograf Escarleth Romo Pozo. 

Med det tilbagevendende format New Sh*t checker Dansehallerne ind med, hvad der er nyt i det koreografiske landskab i Danmark. Til hver udgave af New Sh*t inviteres en yngre gæstekurator til at sammensætte et progressivt program af koreografer, som kuratoren mener er morgendagens kunstnere! Denne gang præsenteres programmet som en del af et klyngeprogram på Edison-scenen. 

Gæstekurator Escarleth Rome Pozo

Escarleth Romo Pozo ankom til Sverige fra Nicaragua i en spæd alder. I sin stræben efter dansen har hun bevæget sig på tværs af landegrænser og oplevet mange forskellige fortolkninger af kropslighed og kontekster af contemporary performance. Hendes arbejde er en løbende undersøgelse af øjeblikke af modstandskraft. Hun er fascineret af performeren; formskifteren, der transformerer energi og derved inviterer og udfordrer modtageren til at opleve sig selv i verden. En udveksling, der også flytter rummet, det, der optager rummet, og det, der resonerer fra vores kroppe; de stadigt skiftende niveauer af det intime, det frygtelige, det elskelige, det skjulte og de usynlige kræfter, der bringer os sammen eller får os til at falde fra hinanden.

Om platformen New Sh*t 

Siden Dansehallerne lancerede New Sh*t i 2020, har den populære platform fundet sted to gange årligt.

Få flere oplevelser for pengene – køb årskort til Dansehallerne. Læs mere

Titel

New Shit Vol. 7

Type

Forestilling

Dato

29.8.2023, 20:00

Varighed

3 timer

Venue

Edison-scenen, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

Krediteringer

Photo / Christian Brems

Føj til kalender