Foto: Louise Herrche Serup

Convoi Exceptionnel
Du er en dag i morgen

OBS:

DANSK: Forestillingen spiller på dansk den 27. oktober kl. 19 + 28. oktober kl. 17 + 29. oktober kl. 15. 
ENGELSK: Forestillingen spiller på engelsk den 28. oktober kl. 15 + 29. oktober kl. 17. 

“Du er en dag i morgen” er et rumligt hørespil med klasseværelset som skrigende udgangspunkt. Det er et memoir i fortid og nutid; en personlig fortælling, der udforsker skolens sociale dynamikker og den institutionelle indflydelse på krop og sjæl. En auditiv følsomshedsanalyse, hvor skolens lige dele nostalgi og brutalitet udforskes. “Du er en dag i morgen” er en lydfortælling, som publikum oplever gennem høretelefoner, siddende på stole i et klasseværelse. En invitation til at lytte med lige dele håb og desperation.

Værket er skabt af scenekunstkompagniet Convoi Exceptionnel, instrueret af Jon R. Skulberg og udarbejdet i samarbejde med forfatter Tina Åmodt, komponist og lydkunstner Kristian Hverring og dramaturg Astrid Hansen Holm.

“Du er en dag i morgen” er tredje del af “Trilogi for Læringsrum”, en stedsspecifik trilogi, hvor publikum møder opvækstens institutionelle rum. I de forskellige forestillinger inviterer kompagniet publikum indenfor i læringsrum og institutioner, som griber dybt ind i vores kroppe og tanker. Her skabes nye erfaringer og atmosfæriske oplevelser på kunstens udebane og hverdagens hjemmebane. Convoi Exceptionnel udforsker tre rum – en gymnastiksal, en svømmehal og et klasseværelse.

Convoi Exceptionnel er et kompagni, der fokuserer på en interdisciplinær og rumlig-somatisk tilgang til koreografi, teater, opera og installation. Kunstnerisk leder af kompagniet, Jon R. Skulberg iscenesætter fordybende rum, der efterlader indtryk og aftryk. Convoi Exceptionnels forestillinger er bl.a. præsenteret på den prestigefyldte New Vision Arts Festival i Hong Kong i 2021, og forestillingen For Ever Four Seasons blev præsenteret på Ice Hot Nordic Dance i Helsinki, 2022.

Få flere oplevelser for pengene – køb årskort til Dansehallerne. Læs mere

Kunstner

Convoi Exceptionnel

Titel

Du er en dag i morgen

Type

Forestilling

Dato

  • 27.10.2023, 19:00
  • 28.10.2023, 15:00
  • 28.10.2023, 17:00
  • 29.10.2023, 15:00
  • 29.10.2023, 17:00

Varighed

45 minutter

Venue

Oehlenschlægersgade Skole, Oehlenschlægersgade 57, 1663 København

Krediteringer

Koncept/iscenesættelse/manus: Jon R. Skulberg Tekst: Tina Åmodt Komposition og lyddesign: Kristian Hverring Dramaturgi/manus: Astrid Hansen Holm Stemmer dansk udgave: Asger Bech, Lisbeth Sonne Andersen, Sofie Lebech Stemmer engelsk udgave: Florian Svarre Couët, Diana Moisa, Frederikke Hooge Steen Berg Engelsk oversættelse: Ulrik Trojaborg Administration: Jens Christian Jensen Producent: Nikoline Jørgensen Produktion: Convoi Exceptionnel Co-produktion: Dansehallerne, PASSAGE Festival Støttet af: Statens Kunstfond, William Demant Fonden

Føj til kalender