Convoi Exceptionnel
CRAWL CRAWL CRAWL

CRAWL CRAWL CRAWL er et iscenesat korværk for tolv sangere, der opleves fra bassinkanten i svømmehallen. Et studie af kroppe, der synger i vand, flydende i vægtløse sekvenser. Kroppe, der undersøger svømmehallens grundtone, mens de gransker velfærdsstatens paradokser.

CRAWL CRAWL CRAWL er en følsomhedsanalyse af ulighedens væsen. En koreografisk repræsentation af tilværelsen, der belyser velfærdsstatens dysfunktionaliteter. Sangerne er en flok, der søger efter en fælles røst, higende efter mening, tenderende til oprør. Med korets flerstemmighed udforskes den ubalance et klassesamfund skaber.

Værket er skabt af Convoi Exceptionnel og Jon R. Skulberg i tæt samarbejde med komponist Lil Lacy, dramaturg Astrid Hansen Holm, dirigent Mathias Skaarup Sørensen, designer Kit Wan og vokalensemblet ENSEMBLE EDGE.

CRAWL CRAWL CRAWL er anden del af Trilogi for Læringsrum, en stedsspecifik trilogi, hvor publikum mødes i øjenhøjde og skaber nye erfaringer og atmosfæriske oplevelser på kunstens udebane og hverdagens hjemmebane. Convoi Exceptionnel udforsker tre rum: En gymnastiksal, en svømmehal og et klasseværelse. I de forskellige forestillinger inviterer kompagniet publikum indenfor i læringsrum og institutioner, som griber dybt ind i vores kroppe og tanker.

Convoi Exceptionnel er et scenekunstkompagni ledet af scenograf og iscenesætter Jon R. Skulberg. Han har et stærkt visuelt blik, hvor stemningsmættede billeder komponeres med kroppe, lyd og lys. Skulberg iscenesætter fordybende rum, der efterlader indtryk og aftryk. Lil Lacy komponerer korværket for de tolv sangere fra ENSEMBLE EDGE. Lacy udfordrer i værket den vertikalt stående klassiske sanger, vi kender fra kirker, scener og koncertsale. Lacy er modtager af Sonnings talentpris. ENSEMBLE EDGE er et aarhusiansk vokalensemble, der udfordrer konventionerne. I dette værk udfordrer de den syngende krop i vand i svømmehallens særlige akustik og arkitektur. Korets dirigent er Mathias Skaarup Sørensen. Kit Wan er mode- og kostumedesigner fra Hongkong. Med tekstiler skaber han distinkte silhuetter, som skaber et fiktionelt og holistisk udtryk i kontrast til svømmehallens funktion og arkitektur.

****** – Casper Koeller / Sceneblog: “(…) CRAWL CRAWL CRAWL er ikke blot lydligt smuk, bevægende og billedmæssigt overlegen, værket er i høj grad også et samfundskritisk værk, hvor librettoens ord og sætninger sætter spor, der breder sig som ringe i vandet. (…) Svømmehallen insisterer på at blive hørt, og Convoi Exceptionnel har med CRAWL CRAWL CRAWL skabt en unik forestilling, der i en større sammenhæng er anden del af deres Trilogi for læringsrum, men også står frem som et selvstændigt værk der insisterer på at blive hørt.”

Få flere oplevelser for pengene – køb årskort til Dansehallerne. Læs mere

Kunstner

Convoi Exceptionnel

Titel

CRAWL CRAWL CRAWL

Type

Forestilling

Dato

28.–29.5.2023, 22:00

Varighed

1 time

Venue

Sankt Annæ Gymnasium, Sjælør Blvd. 135, 2500 København

Krediteringer

Koncept, Iscenesætter: Jon R. Skulberg. Komponist: Lil Lacy. Dirigent: Mathias Skaarup Sørensen. Sangere: ENSEMBLE EDGE. Kostume design: Kit Wan. Dramaturg: Astrid Hansen Holm. Libretto: Lil Lacy, Jon R. Skulberg, Astrid Hansen Holm. Bevægelsescoach: Kenzo Kusuda. Kostumeassistent: Koh Taniguchi. Producent: Nikoline Jørgensen. Produktionsproducer: Sigrid Aakvik, Signe Sandvej, Art and About. Producer ENSEMBLE EDGE: Andrea Krüger Holm. Administration: Jens Christian Jensen. Internationale relationer: Nordberg Movement. Produktion: Convoi Exceptionnel. Co-produktion: Bora Bora, PASSAGE Festival, Dansehallerne. Støttet af: Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Den Obelske Familiefond, Wilhelm Hansen Fonden, Dansk Skuespillerforbund, Aarhus Kommune.

Føj til kalender

Presse