Projektcentret

Projektcentret nedjusteres per 1. april 2023 til udelukkende at udøve rådgivende service samt workshops. Per 30. juni 2023 lukker Projektcentret permanent. Nedlukningen betragtes som en effekt af den nye virkelighed for udøvede dansere og koreografer samt branchens økosystem generelt, hvilket fordrer nye tiltag. Administreres du for nuværende af projektcentret, har du fået direkte besked om videre forløb per mail.

Rådgivning

I Projektcentret kan du få gratis uvildig rådgivning og viden om hvordan du fundraiser midler til et kunstnerisk projekt eller produktion. Vi kan hjælpe din idé på vej mod et realiserbart projekt. Vores ekspertise ligger inden for projektmodning, strategisk fundraising, budgettering, produktion, økonomisk bæredygtighed, vejledning og rådgivning samt interessenthåndtering.

Vision

Vores overordnede vision er er at styrke dansens position og repræsentation i Danmark, herunder særligt at understøtte kunstnernes arbejdsgrundlag og bidrage til at udvikle dans og koreografi som et bæredygtigt erhverv.

Partnerskab

I vores arbejde for at understøtte kunstnerne i at udvikle bæredygtige karrierer samarbejder vi med relevante aktører inden for branchen og har desuden indgået et særligt strategisk partnerskab. Formålet er at styrke de selvproducerende kunstnernes arbejdsgrundlag og skabe gode, professionelle arbejdsrammer om produktionerne.

Partnerskabskredsen består af: Projektcentret, fagforbundet Dansk Skuespillerforbund, a-kassen FTFa samt Den Danske Scenekunstskole.

Kontakt