Open Source
Ansøgning og ansøgningsbudgetter: (1 af 2) målrettet Statens Kunstfond

Få hjælp til at opbygge og formidle dit projekt med relevans for støttegivere.

En trin-for-trin-guide målrettet Statens Kunstfond, Projektstøtteudvalget, Scenekunst for børn, unge og voksne.

Fondenes professionalisering og den øgede konkurrence skærper kravene til fondsansøgninger. Derfor er fundraising langt mere end blot en skriftlig opgave. For at skrive en vellykket ansøgning kræves der viden, erfaring og strategi.  

For at støtte og hjælpe dig på vej med en vellykket ansøgning målrettet Statens Kunstfond, tilbyder Dansehallerne et workshopforløb i to trin, hvor du får hjælp til din projektansøgning og dit ansøgningsbudget. Gennem forløbet arbejder du med vores trin-for-trin-guide, hvor du får redskaber og viden til at målrette din ansøgning, så dit projekt bedst muligt opfylder fondens opstillede kriterier.  

Workshopforløbet ”Ansøgning og ansøgningsbudgetter” består af to workshops, der faciliteres af Jens Christian Jens fra JC Copenhagen og Priscilla S. Lind Rasmussen fra Dansehallerne.  

Indhold på to workshops: 1) Fondens tilskudskriterier og din projektansøgning, 2) Budgettering og budgetopstilling i relation til din projektansøgning, 23. maj fra kl. 12-15 https://dansehallerne.dk/da/branche/workshop/16354/

  • At opbygge din erfaring og kendskab til fonden samt de konkrete ansøgningskriterier, fonden har opstillet 
  •  At drøfte og reflektere over betydningen af de opstillede kriterier i forhold til dit projekt
  •  At præsentere dit projekt professionelt over for fonden 
  •  At skære dit projekt ind til benet og være specifik omkring, hvad du søger støtte til
  • At opstille et professionelt budget, der afspejler projektets ambitionsniveau og de faktiske omkostninger forbundet med en realisering 

De to workshops kan tilgås separat, men vi anbefaler, at du prioriterer at deltage i begge workshops for at opnå den fulde værdi. De to workshops bygger på hinanden, og vi gennemgår ikke materiale, der allerede er grundigt bearbejdet. 

Målgruppe: 

Workshoppen er for dig, der ønsker at få grundlæggende viden og metoder til at skrive en professionel ansøgning og udarbejde et professionelt budget, rettet mod Statens Kunstfondens Projektstøtteudvalg, Scenekunst for børn, unge og voksne (ansøgningsfrist 3.6.2024). Der er et krav at du arbejder professionelt indenfor dans og koreografi. 

Obs! Dette workshopforløb er målrettet den enkeltstående projektansøgning og ikke en driftsansøgning. Dette workshopforløb udbydes kun på dansk og der er et krav at du arbejder professionelt indenfor dans og koreografi.

Vi glæder os til dele vores mangeårige ekspertise, brancheerfaring og indsigt i fondsverden for at hjælpe dig på vej med at skrive en god ansøgning.

Køb medlemskab →

Kunstner

Open Source

Titel

Ansøgning og ansøgningsbudgetter: (1 af 2) målrettet Statens Kunstfond

Type

Workshop

Dato

25.4.2024, 12:00

Varighed

2 timer

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Føj til kalender

Statens Kunstfond (da)