RIVA the Faroese Dance Company
PARTNERWORK: I flux 

RIVA har udviklet en fysisk praksis, der udforsker måder at kombinere floorwork og partnering på. Dette gøres ved at bruge principper fra floorwork og anvende det i tæt arbejde med andre kroppe, samtidig med at man holder et konstant kontaktpunkt. Fokus på at lytte og følge, når man arbejder med en partner og organisk skifte roller.

Du vil få øvelser til at forstå nogle praktiske mekanikker rodfæstet i modbalance, vægtskift, legen med det kollektive og individuelle tyngdepunkt og bevare et kontaktpunkt for at finde lethed i at arbejde med en anden krop.

Vi afslutter klassen med at bruge noget af RIVAs repertoire for at få en fornemmelse af teknikken i praksis.

Klasserne afholdes på Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27 DK-1799 København V i Studie 3. 

Hvordan kommer man dertil? 
Studie 3 ligger i stueetagen med trinløs adgang fra hovedindgangen eller ved at gå direkte ind fra gården bagved. Med trinløs adgang går du ind via hovedindgangen på første sal, og fortsætter lige frem mod omklædningsrummene ved siden af foyeret. Studie 3 ligger længst inde til højre. 

Dansehallerne er indrettet til kørestolsbrugere, og der er mulighed for at bruge elevator til adgang til alle etager. Handicaptoilet og kønsneutralt toilet findes i stueetagen. 
Vi beder dig venligst møde op 15 minutter før timen, så der er tid til indcheckning med din QR-kode på billetten:) 

Alle medlemmer kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et årsprogram med cirka 5 dages træning om ugen og nu også workshops hver anden uge. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i danseundervisning, og det er også muligt at deltage i en drop-in klasse.

Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned. Har du kommentarer eller gode tips til træningsprogrammet, kan du altid sende en e-mail til kuratorerne Ar Utke Ács: aua@dansehallerne.dk og Caroline Blomqvist: cbl@dansehallerne.dk. 

Køb medlemskab →

Kunstner

RIVA the Faroese Dance Company

Titel

PARTNERWORK: I flux 

Type

Træning

Dato

9.–13.12.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27, 1799 København V

Krediteringer

Gwenaël Akira Helmsdal Carré

Føj til kalender