One Bailey
Contemporary

I denne klasse vil vi primært fokusere på udforskningen af fastlagte bevægelsesfraser. Vi starter med en fuld opvarmning, efterfulgt af en bevægelsessekvens (en ny sekvens undervises i hver klasse).

Udover blot at lære sekvensen, opfordres danserne til at sætte en intention for, hvad de håber at udforske og opnå kvalitativt inden for sekvensen, og finde måder at få frasen til at give mening for deres kroppe og intention for dagens udforskning.

Målet er ikke at optræde for hinanden, men at bruge ens individuelle evner, styrker og kvaliteter til at udføre frasen på en klar og bevidst måde, navigerende bevægelserne i overensstemmelse med den intention, danseren har sat for sig selv.  

Klasserne afholdes på Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27 DK-1799 København V i Studie 3. 

Hvordan kommer man dertil? 
Studie 3 ligger i stueetagen med trinløs adgang fra hovedindgangen eller ved at gå direkte ind fra gården bagved. Med trinløs adgang går du ind via hovedindgangen på første sal, og fortsætter lige frem mod omklædningsrummene ved siden af foyeret. Studie 3 ligger længst inde til højre. 

Dansehallerne er indrettet til kørestolsbrugere, og der er mulighed for at bruge elevator til adgang til alle etager. Handicaptoilet og kønsneutralt toilet findes i stueetagen. 
Vi beder dig venligst møde op 15 minutter før timen, så der er tid til indcheckning med din QR-kode på billetten:) 

Alle medlemmer kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et årsprogram med cirka 5 dages træning om ugen og nu også workshops hver anden uge. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i danseundervisning, og det er også muligt at deltage i en drop-in klasse.

Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned. Har du kommentarer eller gode tips til træningsprogrammet, kan du altid sende en e-mail til kuratorerne Ar Utke Ács: aua@dansehallerne.dk og Caroline Blomqvist: cbl@dansehallerne.dk. 

Køb medlemskab →

Kunstner

One Bailey

Titel

Contemporary

Type

Træning

Dato

25.–29.11.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27, 1799 København V

Krediteringer

Ruta Krasauskaite

Føj til kalender