Anna Grip
….og hvad så….

I denne klasse sætter vi fokus på mekanismer, der sætter bevægelse i gang.

Klassen tager udgangspunkt i principperne fald, modstand, energibaner og spørgsmålet..”.og hvad så….”

Klassen starter liggende. Herefter arbejder vi vi typisk med øvelser ved en væg. Gulvet og væggen bruges til at øve de nævnte principper, og de fungerer som vores samarbejdspartnere i første del af klassen.

Anden del af klassen byder på korte bevægelsesfraser over gulv.

Klasserne afholdes i Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27, DK-1799 København V, Studie 3.

Hvordan kommer man dertil?

Studie 3 ligger i stueetagen med trinløs adgang fra hovedindgangen, eller ved at gå direkte ind fra bagsiden af bygningen.

For trinløs adgang: Gå ind via hovedindgangen i stueetagen og fortsæt lige frem mod omklædningsrummene ved siden af foyeren. Studie 3 ligger længst inde til højre.

Dansehallerne er indrettet til kørestolsbrugere, og der er mulighed for at bruge elevator til alle etager. Handicaptoilet og kønsneutralt toilet findes i stueetagen.

Vi beder dig venligst møde op 15 minutter før timen, så der er tid til indcheckning med din QR-kode på billetten:)

Kun medlemmer kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et årsprogram med cirka 5 dages træning om ugen, og nu også workshops hver anden uge. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i danseundervisning, og det er også muligt at deltage i en drop-in klasse. Internationale gæster kan deltage i træning gratis i op til 1 måned. Har du kommentarer eller gode tips til træningsprogrammet, kan du altid sende en e-mail til kuratorerne Ar Utke Ács: aua@dansehallerne.dk og Caroline Blomqvist: cbl@dansehallerne.dk.

Køb medlemskab →

Kunstner

Anna Grip

Titel

….og hvad så….

Type

Træning

Dato

18.–22.11.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27, 1799 København V

Krediteringer

Urban Jörén

Føj til kalender