Mark Philip
Floorwork and Contemporary Dance 

Morgenklasser med Mark Philip er en af de svært-definerbare, umulige-at-indkapsle oplevelser, som er svære at pin-pointe inden for en bestemt genre eller teknik. 

Med udgangspunkt i sin capoeira-træning i ungdomsårene og sin erfaring som ivrig breaker i sit tidlige voksenliv har Mark etableret en særlig stil, der fusionerer akrobatik og dynamik fra floorwork og power moves med nutidig dans.   

Du kan forvente at være i kontakt med gulvet og i dialog med dine muskler; at din kerne vil være forbindelsen mellem over- og underkroppen, som ofte vil befinde sig i tvistede og omvendte positioner. Ved at se verden på hovedet vil din opfattelse utvivlsomt ændre sig. 

Vi vil nedbryde Marks karakteristiske bevægelser stykke for stykke og arbejde med at parre akrobatikkens sensationalisme med den nutidige dans’ følsomhed – altid med fokus på dit personlige kropssprog og kunstneriske udtryk.    

Klasserne afholdes på Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27 DK-1799 København V i Studie 3. 

Hvordan kommer man dertil? 
Studie 3 ligger i stueetagen med trinløs adgang fra hovedindgangen eller ved at gå direkte ind fra gården bagved. Med trinløs adgang går du ind via hovedindgangen på første sal, og fortsætter lige frem mod omklædningsrummene ved siden af foyeret. Studie 3 ligger længst inde til højre. 

Dansehallerne er indrettet til kørestolsbrugere, og der er mulighed for at bruge elevator til adgang til alle etager. Handicaptoilet og kønsneutralt toilet findes i stueetagen. 
Vi beder dig venligst møde op 15 minutter før timen, så der er tid til indcheckning med din QR-kode på billetten:) 

Alle medlemmer kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et årsprogram med cirka 5 dages træning om ugen og nu også workshops hver anden uge. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i danseundervisning, og det er også muligt at deltage i en drop-in klasse. Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned. Har du kommentarer eller gode tips til træningsprogrammet, kan du altid sende en e-mail til kuratorerne Ar Utke Ács: aua@dansehallerne.dk og Caroline Blomqvist: cbl@dansehallerne.dk. 

Køb medlemskab →

Kunstner

Mark Philip

Titel

Floorwork and Contemporary Dance 

Type

Træning

Dato

11.–15.11.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27, 1799 København V

Føj til kalender