Sigrid Stigsdatter
Addictive Dancing

I disse morgenklasser vil vi dykke ned i Sigrids fysiske praksis, Addictive Dancing. Addictive Dancing er et udtryk, jeg bruger om en fysisk praksis, der indebærer vibrerende, resonante bevægelser, der er rytmiske, gentagende, loops og som over tid, når de praktiseres, bliver ekstremt vanedannende. Addictive Dancing bygger på undulation, body waving, sveje, vugge, grinding, trin og hoppe mønstre, der vil fungere som et udgangspunkt og partitur, hvorfra OMG-øjeblikke opstår, og vi kan sammen opbygge kompositioner og udvikle små performative situationer og konstellationer.

Vi begynder hver dag med en opvarmning. Vi vil til tider arbejde med berøring for at få en dybere forståelse af bevægelserne i Addictive Dancing, vi vil variere mellem satte og åbne scores for at udforske Addictive Dancing og dets kompositoriske og koreografiske potentiale.

Medbring notesbog og vand.

Klasserne afholdes på Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27 DK-1799 København V i Studie 3. 

Hvordan kommer man dertil? 

Studie 3 ligger i stueetagen med trinløs adgang fra hovedindgangen eller ved at gå direkte ind fra gården bagved. Med trinløs adgang går du ind via hovedindgangen på første sal, og fortsætter lige frem mod omklædningsrummene ved siden af foyeret. Studie 3 ligger længst inde til højre. 

Dansehallerne er indrettet til kørestolsbrugere, og der er mulighed for at bruge elevator til adgang til alle etager. Handicaptoilet og kønsneutralt toilet findes i stueetagen. 

Vi beder dig venligst møde op 15 minutter før timen, så der er tid til indcheckning med din QR-kode på billetten:) 

Kun medlemmer kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et årsprogram med cirka 5 dages træning om ugen og nu også workshops hver anden uge. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i danseundervisning, og det er også muligt at deltage i en drop-in klasse. Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned. Har du kommentarer eller gode tips til træningsprogrammet, kan du altid sende en e-mail til kuratorerne Ar Utke Ács: aua@dansehallerne.dk og Caroline Blomqvist: cbl@dansehallerne.dk. 

Køb medlemskab →

Kunstner

Sigrid Stigsdatter

Titel

Addictive Dancing

Type

Træning

Dato

9.–13.9.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dansehallerne, Franciska Clausens Plads 27, 1799 København V

Krediteringer

Credit Annavan Kooij

Føj til kalender