Paul Pui Wo Lee
Glamour Ballet

Lad os mindske forsteningen af det balletiske ordforråd og bruge ballet til at øve magnetisering af livlighed i stedet. Er der stadig plads og tilladelse til glamour i balletklassen? Denne udtryksform af klasse udstråler modet til at holde fast i store drømme og visioner. Glamour findes i modeblade, men der er også den form, der opstår fra en dybere værdsættelse af øjeblikke af glæde og sorg i dette mirakel af eksistens.

Tag afsked med din indre “gode balletstuderende” og kurater en frodig indre vævning af historier, scener, sanselige og visuelle kunstovervejelser, der engagerer din hjerne/fantasi til at hvirvle anderledes for at vitalisere din fysik til udsøgte og pulserende udtryk, der tilfældigvis minder om balletisk form.

Bliv sanselig med, hvordan din hud glider og skærer igennem luftmolekylerne omkring dig. Grubl over, hvordan hvert tendu er et sprog for forførelse gennem tryk og friktion mod gulvet. Kan du mindes en tabt kærlighed, overgive dig til uskyldige kilder af fryd, lade dig besætte af tanken om at have vinger, undre dig over, hvordan dine kropsvinkler oplyser rummet, mens du snor dig gennem strukturen af en balletøvelse? Hvad er din rejse til tilfredsstillelse gennem bevægelse?

Disse hold oprettes i et tæt samarbejde med Dansk Danseteater, og det er en fornøjelse at kunne tilbyde hold i DDT’s studio.

Disse klasser er på Operaen, Ekvipagemestervej 10 1438 København K. Sceneindgangen er en stor grå port, hvor man kommer ind til receptionen hvor vagten sidder. Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for å finde frem til studio, og vise din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.
Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Køb medlemskab →

Kunstner

Paul Pui Wo Lee

Titel

Glamour Ballet

Type

Træning

Dato

15.–19.4.2024, 09:30

Varighed

1 time og 15 minutter

Venue

Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Krediteringer

Paul Pui Wo Lee

Føj til kalender

Dansk Danseteater