Jade "Soul" Zuberi
Workshop: Afkolonisering af Klasseværelset

Temaer: Funk & At Vende Lidelse til Kunst

Så det, vi vil dykke ned i, og det jeg vil have dig til at gøre, er afkolonisering af klasseværelset. Vi vil adressere, hvordan vi opfatter det tekniske, vi vil endda forlade den eurocentriske måde at lede et klasseværelse på og vende tilbage til mine rødder af forfædres praksis, hvilket er at vende tilbage til cirklen for at lære. Vi vil ære pronomener, fjerne kønsbestemt sprog, jeg vil udfordre dig på forskellige måder fra at adressere hvidt privilegium til at dykke ned i, hvad der gør nogle af disse sorte amerikanske vernakulære danse, hvad de er, gennem osmose. Selv vil vi virkelig fordøje sort amerikansk musik for virkelig at forbinde og trække din EGEN autenticitet ud uden at prøve at se ud eller bevæge dig sort. Disse klasser/workshops vil teste dit sind, krop og endda din ånd, så kom uden ego og klar til at lære, hvordan man aflærer.

Hvad du skal medbringe til workshopen: Medbring gadesko, behageligt tøj at svede i, og eventuel mad og vand, du har brug for i pausen.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse. Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Køb medlemskab →

Kunstner

Jade "Soul" Zuberi

Titel

Workshop: Afkolonisering af Klasseværelset

Type

Træning

Dato

10.–13.6.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter-2 timer

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Føj til kalender