Anastasija Olescuka
Hip Hop Dance

Morgentræningen byder på udforskning af Hip Hop-dans og de værktøjer, jeg anvender i min praksis inden for dans og kultur fra afrikanske og latinamerikanske samfund. Vi vil hoppe, rocke, arbejde med forholdet til musik, svinge hofterne, flytte fødderne og rejse gennem rummet, mens vi får gang i groovet i hver del af vores krop. Arbejdet vil både være individuelt og i grupper, og vi vil berøre måder, vi kan udtrykke og udforske os selv på, samt kommunikere og udveksle med hinanden, f.eks. “1 on 1” eller “cypher”, afhængigt af antallet af personer i klassen. Niveauet er åbent, og jeg vil give mulighed for, at hver enkelt kan prøve en mere kompliceret tilgang eller blive ved med grundlæggende idéer. Jeg vil foretrække, at folk har sneakers på, da vi vil arbejde med fodarbejde, og har interesse for Hip Hop-musik.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse. Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Køb medlemskab →

Kunstner

Anastasija Olescuka

Titel

Hip Hop Dance

Type

Træning

Dato

8.–12.4.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Føj til kalender