Olivia Sol Anselmo
Solving Choreography

I disse klasser vil vi fokusere på redskaber, der hjælper dig med at føle dig mere komfortabel med koreografi og trinrutiner. At lære trin er én ting, men faktisk at forstå og dermed nyde dansen inden for koreografien kan være mere udfordrende. Med denne uge vil jeg grave ned i, hvordan vi kan bruge forskellige tilgange og perspektivtænkning for ikke kun at ‘få trinene’ men virkelig føle os godt tilpas i rutinebaseret dans.

  • Musikalitet
  • Koreografi
  • Valg i optræden
  • Fortælle en historie

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse. Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Køb medlemskab →

Kunstner

Olivia Sol Anselmo

Titel

Solving Choreography

Type

Træning

Dato

18.–22.3.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Føj til kalender