Toniah Pedersen
Grooves og Koreografi

Toniahs undervisning opbygges omkring alsidigheden indenfor genren, HipHop.  

Toniahs stil og måde af koreografere på er inspireret af forskellige genre inden for Afro Amerikanske kulturelle danse stile. Toniah fusionere de forskellige elementer af dansekulturerne for at generere et mere frit dansesprog så eleverne få til opgave at freestyle (uden elementet battle), samt selv at kunne generere materiale til koreografier.   

Toniahs klasser vil være opbygget omkring grooves, foundations og party steps. fokus på Letheden og legen i dansen før det kompliceret. Toniah bruger sin egen personlige tilgang til at opbygge koreografier ud fra hendes eget Freestyle sprog som hun efter mange år i branchen er kendt for.  

Undervisning er opbygget omkring en god opvarmning hvorefter Toniah vil bruge tiden på at få danset. Grundtrin, foundations, partysteps- og letheden i at kunne danse i fri-form, kopiere underviseren uden at dømme sin egen process og tilgang til de diverse dansekulturer.  

Toniah vil ligge vægt på at eleverne får muligheden for at få repeteret, lært nye og danset godt igennem div genren inden for afroamerikanske kulturelle danse med foundations indenfor jazz, Hip Hop, Breaking mm.  

Til sidst vil Toniah ud fra sit eget Freestyle sprog opbygge koreografier og små serie, der udover at skulle udfordre eleverne også skal indbyde dem til selv at kunne genere serier ud fra Toniah’s fremgangsmåder. Toniah arbejder ud fra skarpe linjer, grooves og et naturligt mix af genre for at kunne skabe plads til simplicitet.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨ Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Toniah Pedersen, autodidakt dansk danser, koreograf og instruktør. En af de første kvindelige Street/funkdansere i Danmark. Toniah begyndte sin karriere tidligt med arbejde i Los Angelas, New York og London først som danser siden som Koreograf. Fra 1999 vendte hun hjem til Danmark og har siden arbejdet som danser, koreograf og instruktør indenfor både Tv, Film, Teater, med artister, mode, Opera og danseforestillinger. Toniahs kendetegn som underviser er hendes eksperimentere tilgang til stilen hiphop ved at fusionere indhold og forskellige elementer af andre dansekulturer byder hun indenfor til at have pladsen til at danse frit. Toniah har skabt sit eget særegne udtryk gennem bevægelse, hvor hun som instruktør og koreograf spænder bredt i erfaring indenfor både danseforestillinger, operaer, teater og egne værker. Som underviser er hun empatisk, udfordrende og deler gerne ud af sin egen glæde for dansen.

Køb medlemskab →

Kunstner

Toniah Pedersen

Titel

Grooves og Koreografi

Type

Træning

Dato

21.–24.5.2024, 10:00

Varighed

2 timer

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Foto af Sarah Stenfeldt

Føj til kalender