Chriz Nypan
House/ Floor Work

I denne workshop vil vi dykke ned i house dance-universet med særlig fokus på floor work. Fra komplekst fodarbejde til flydende bevægelser vil vi eksperimentere og lege med forskellige tilgange til gulvet. Inspireret af gulvacrobatik og teknikker fundet i kunstformer som capoeira vil vi inkorporere elementer af ynde, musikalitet og smidighed. Ved at omfavne ånden af fællesskab og fejring er denne workshop baseret på sociale dansepraksisser, hvor udveksling, støtte og samarbejde er værdier, vi vil bruge til at støtte og omfavne hinandens individuelle udtryk.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨ Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Christine Nypan arbejder som udførende og kreativ dansekunstner baseret i Oslo. Hun begyndte at træne hip-hop på x-Ray ungdomsklubben i 90’erne og har udvidet sin uddannelse inden for street- og klubdans i Paris og New York. Hun er medstifter af MUD-sessions Oslo, der arbejder med at fremme house dance-kulturen i Oslo gennem åbne sessioner og klubnætter. Hun har en formel danseuddannelse fra Frankrig og en kandidatgrad i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo. Som dansekunstner er Chriz interesseret i at udforske kroppens enestående, instinktive og iboende musikalitet. At arbejde med kroppen som mægler og oversætter af oplevelser. @chriznypan

Køb medlemskab →

Kunstner

Chriz Nypan

Titel

House/ Floor Work

Type

Træning

Dato

13.–17.5.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Photo Rina Abantao og Mikael Ortenheim

Føj til kalender