Beck Heiberg
Den Konceptuelle Krop

I Becks praksis er det altid kroppen der udvikler og holder rum for ideen, og i denne klasse vil Beck dele sine metoder til, hvordan han lader begreber bevæge sig fra tanken til kroppen. Med kroppen vil vi forstyrre flowet for bedre at forstå flowet. Vi vil finde modsatrettede bevægelseskvaliteter for at opdage helt nye kvaliteter imellem de to. Vi vil lade bevægelse vokse og skrumpe for at tillade vores kroppe at forstå bevægelsen bedre. Beck bruger teknikker, der er baseret på klubdans, men hilser alle dansebaggrunde velkommen i sin træning.

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨ Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Beck Heiberg er koreograf og performer med en BA i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet. Han er desuden uddannet på Hotstepper i København, Danmark og Juste Debout School i Paris, Frankrig. Mellem 2014 og 2019 boede og arbejdede han i New York City. Beck undersøger queer- og transpolitisk æstetik som en både eksplicit og implicit del af sin praksis. Han arbejder inden for et bredt felt af teater og performance, men hans egne originale værker stammer fra at bygge koncepter op omkring bevægelse og er ofte relateret til personlige oplevelser. Han tiltrækkes ofte af modsætningerne, ved at lade dem sameksistere og danne nye rum og sprog i kroppen. Beck er medlem af Dance Cooperative – en platform for intersektionelle feministiske og kunstneriske koreografiske praksisser i København. Beck er desuden associeret kunstner hos Warehouse9 – en multidisciplinær kunstorganisation, der støtter udvikling og præsentation af arbejde og ideer af LGBTQIA+ kunstnere og kulturudøvere.

Køb medlemskab →

Kunstner

Beck Heiberg

Titel

Den Konceptuelle Krop

Type

Træning

Dato

22.–25.4.2024, 10:00

Varighed

2 timer

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Føj til kalender