Damon Frost
Popping & Locking

Klasse beskrivelse TBA

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse.
Studio er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Damon Frost, også kendt som “Rubberband Man,” en Bay Area BMX-pioner født i LA, begyndte at danse i 1981 på gaderne i San Francisco. Da han flyttede til Stockholm i 1987, blev han en stor indflydelse i den europæiske waving- og popping-scene. Han vandt Juste Debout i 2003 i Frankrig og dømte ved Battle of the Year i 2004 i Tyskland samt ved Juste Debout i 2006. I 2008 nævnte Mathew Herbert ham på sin “Ones to Watch” liste i Clash Magazine, og guitarist David Okumu kaldte ham “sin yndlingsproducer på planeten.” Damon er også bekendt med musikscenen som producent og rapper selv. I 1995 dannede han og Aaron Phiri hiphop-duoen “Hearin ‘Aid” – de producerede to albums, “The Boom Lucy” og “Let Eet Ought.” Fra begyndelsen var han en del af mange produktioner, ture, danse- og tv-shows og har arbejdet sammen med mange berømtheder. Han er nomineret til en svensk Grammy og har vundet den svenske P3 Gold National Radio-pris.

Køb medlemskab →

Kunstner

Damon Frost

Titel

Popping & Locking

Type

Træning

Dato

13.–17.11.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Føj til kalender