Alesya Dobysh
House Dance & UK Jazz Fusion: Teknik, improvisation og performance 

Workshoppen er opdelt i flere dele. Først vil eleverne arbejde ud fra to klubstilarter: house dance og UK jazz dance. De vil udvikle færdighed i at bevare flow i fodarbejdets forskellige elementer inden for de rytmiske strukturer. I anden del af forløbet vil Alesya guide eleverne, mens de undersøger, hvordan man improviserer under en performance. Hun vil vise, hvordan man dekonstruerer fodarbejdet og forvandler det til det abstrakte bevægelsessprog, som eleverne kan bruge i deres personlige kunstneriske praksis. 

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨ Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Alesya Dobysh er født i Kostroma i 1989 og er professionel danser, koreograf og underviser med basis i Holland. Hun begyndte sin karriere på street- og klubdansescenen, hvor hun udviklede sin kærlighed til house dance-kulturen, der har dannet basis for hendes kunstneriske virke. Hun er optaget af at eksperimentere med at sammensmelte subkulturelle og ukonventionelle udtryksformer med performance, teater, visuel kunst og lyd. En af hendes signaturmetoder er at dekonstruere, dvs. at isolere og forvandle teknikker inden for fodarbejde til et abstrakt sprog, som hun bruger, når hun koreograferer sine værker. Foruden at være koreograf er Alesya også underviser og arrangør. Hun kombinerer sine erfaringer fra forskellige områder for at skabe en autentisk praksis, der er funderet i hendes personlige vision. Hendes arbejde udfordrer rammerne for de etablerede genrer både i hendes personlige praksis og i hendes arbejde som underviser og arrangør. website: alesyamij.com

Køb medlemskab →

Kunstner

Alesya Dobysh

Titel

House Dance & UK Jazz Fusion: Teknik, improvisation og performance 

Type

Træning

Dato

4.–6.12.2023, 10:00

Varighed

2 timer og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Photo credit Patricia Hlbocka

Føj til kalender