Min Li
Ballet

Min kombinerer forskellige stilarter i sin praksis med det formål at opleve potentialet i fysisk og mental følsomhed og kraft. Han ønsker at dele den erfaring, han har haft gennem sin dansekarriere, med de mennesker, han møder i studiet, for at finde forbindelsen mellem mentalt tilstand og fysisk udtryk. Forholdet mellem at være og gøre, hvordan vi kan blive ved med at lære og observere samtidig, hvordan vi kan finde lag til krop og sind, hvordan vi kan definere og omdefinere, hvad dans og bevægelse betyder for os.

Min’s hold oprettes i et tæt samarbejde med Dansk Danseteater, og det er en fornøjelse at kunne tilbyde hold i DDT’s studio.

Disse klasser er på Operaen, Ekvipagemestervej 10 1438 København K. Sceneindgangen er en stor grå port, hvor man kommer ind til receptionen hvor vagten sidder. Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for å finde frem til studio, og vise din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen.
Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨
Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Min Li er en kunstner og designer. Han studerede traditionel kinesisk dans på Beijing Dance Academy og sluttede sig til National Ballet of China efter endt uddannelse. Her dansede han forskellige roller i klassisk ballet og nutidige stykker. Efter 4 år i kompagniet blev Min tilbudt et fuldt stipendium fra California Institute of The Arts for at studere nutidig dans og koreografi. Under studiet blev han tildelt Excellence in Dance Lorna Strassler Award ved Jacob’s Pillow Festival. Ohad Naharin inviterede Min til at deltage i Batsheva Dance Ensemble i Israel, hvor han dansede forskellige værker af Ohad samt skabte sine egne stykker i kompagniets workshops. Efter sin tid hos Batsheva flyttede han til Holland for at udforske forskellige kunstneriske stilarter og kulturer i Europa. Han blev inviteret af Ed Wubbe til at deltage i Scapino Ballet Rotterdam, hvor han arbejdede med forskellige koreografer og begyndte at skabe flere af sine egne værker, hvor han udforskede dansens og teatrets muligheder. Menneskelige følelser, forholdet mellem mennesker, magt og sårbarhed … Siden 2014 er Min blevet en selvstændig kunstner.

Køb medlemskab →

Kunstner

Min Li

Titel

Ballet

Type

Træning

Dato

20.–24.11.2023, 09:30

Varighed

1 time og 15 minutter

Venue

Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Føj til kalender