Sine Krag
Threading og blød akrobatik

I denne uges træning vil Sine Krag guide deltagerne gennem akrobatiske elementer samt konceptet threading. Klasserne vil være undersøgende og legende, men meget fysiske. Akrobatikken vil have fokus på elementer, der er bløde og tæt på gulv. Man kan forvente at møde tricks og bevægelse fra forskellige baggrunde – fx eksperimental dans, floorwork, breaking, cirkus med mere.

Deltagerne vil arbejde med akrobatik på det niveau, de er på, og lære, hvordan man kan bruge threading til at flette akrobatikken ind i sin dans. Det er derfor et hold, hvor man kan komme med en hvilken som helst bevægelsesbaggrund og arbejde ud fra sit ståsted. Har man stor erfaring med akrobatik, vil det også være muligt at arbejde med mere krævende spring og tricks.

Det anbefales at have langærmet påklædning og eventuelt knæpuder og bløde sko.

Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned.

Sine Krag er kunstnerisk leder af Kompagni47, som er et Næstved-baseret kompagni, der arbejder med den fysiske scenekunst. Som performer arbejder Sine nysgerrigt og eksperimenterende på tværs af stilarter, men hovedsageligt med dans og nycirkus. Hun er glad for stunts, slapstick, humor og højt tempo. Hendes blandede bevægelsesbaggrund kommer af at være autodidakt, men hun har siden dygtiggjort sig gennem forløb på for eksempel AFUK, Den Danske Scenekunstskole og Qiajuk. Navn på instagram/hjemmeside @sinekrag @kompagni47

Kunstner

Sine Krag

Titel

Threading og blød akrobatik

Type

Træning

Dato

12.–16.6.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Føj til kalender