Arina Trostyanetskaya
Ballet

Arina tilbyder en dynamisk balletundervisning, som passer for dansere med forskellig baggrund. Fokus ligger på at omdefinere placering, på ændring af vægtfordeling, forståelse af port des bras i pirouetter og spring og på genopdagelse af vigtigheden af musikalitet og rytme.

Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned. 

Disse hold oprettes i et tæt samarbejde med Dansk Danseteater, og det er en fornøjelse at kunne tilbyde hold i DDT’s studio.

Arina er født og uddannet i Skt. Petersborg. Hun startede sin karriere som danser på NDT2, fortsatte på Dansk Danseteater, og siden 2012 har hun arbejdet som freelance danselærer og koreograf. Arina har undervist i både ballet og moderne dans i kompagnier som Norrdans, Skånes Dansteater, Dansk Danseteater, Tivoli Ballet Teater, på Danscentrum Stockholm, Syd og Väst, på Balettakademien Stockholm og andre steder.

Kunstner

Arina Trostyanetskaya

Titel

Ballet

Type

Træning

Dato

15.–17.5.2023, 10:00

Varighed

1 time og 15 minutter

Venue

Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Krediteringer

Photo by Shai Lev

Føj til kalender