Jens Schyth Brøndum
Bevægelsesflow

I denne fortløbende fysiske praksis får du tilbudt et rum, hvor du kan genfinde forbindelsen til din krop. En mulighed for at skabe forbindelse til dig selv og andre; give slip på det, der ikke gavner dig, og omfavne din indre lidenskab for bevægelse. Denne praksis har til formål at bringe kroppen over i en tilstand af beredt bevidsthed gennem improvisationsmetodologi inspireret af flow, anstrengelser og sved. Hvert enkelt element vil på harmonisk vis berige din individuelle forståelse af krop og sind og desuden give næring til dit bevægelsessprog.

Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned.

Jens Schyth Brøndum er en moderne bevægelseskunstner, født i Guatemala City, uddannet i USA og for tiden med base i København i Danmark. Han tog en BA i Dans og Koreografi fra Den Danske Scenekunstskole i 2015. Jens grundlagde det Reumert-nominerede DeLeónCompany i 2013. Som danser har Jens optrådt med Sita Ostheimer Company (2016-2020) og har turneret rundt i store dele af Europa og Asien med stykkerne “Molimo” og “US”. I Danmark danser Jens i øjeblikket i Uppercut Dance Theaters “Benched” og den Reumert-nominerede forestilling “What must die-LIMBO”.

Kunstner

Jens Schyth Brøndum

Titel

Bevægelsesflow

Type

Træning

Dato

17.–21.4.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Photo: Sasha Rybina Gelya & Sasha Rybina Gelya

Føj til kalender