Fabian Wixe
Foranderlige rum

Holdet vil tage udgangspunkt i en praksis baseret på Flying Low (David Zambranos teknik), hvor vi bevæger os op og ned fra gulvet og bevæger os gennem os selv og ind mellem de andre i rummet. Formålet er at gøre Flying Low til er redskab, som kan åbne vores kroppe i rummet, så de er forbundne til alt og alle omkring os, men stadig godt forankrede i alle dele.
I alt, hvad vi foretager os på holdet, taler vi med vores kroppe og ansporer denne kommunikation, så vi kan hjælpe os selv til at løse vores problemer, efterhånden som de opstår, eller faktisk helst før da. Vi har hele kroppen med i vores bevægelser, også vores problemer, tvivl og begrænsninger, og vi presser os altid helt ud til kanten, fordi vores mål er en krop, der er klar til at reagere, med eller uden forberedelse, når og hvor vi har brug for det.
Vi arbejder også med en specifik frase eller med øvelser, der relaterer sig specifikt til dette arbejde. Hver dag lægger vi flere detaljer oveni og øger hastigheden og kropsbevægelsernes kompleksitet, samtidig med at vi beroliger sindet for at kunne holde trit med resten.
Vær klar til at svede, til at blive ved selvom du er træt (smil til smerten) og til at have det sjovt!

Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned.

Svenskfødte Fabian er uddannet cirkusartist fra Circus Space (UK) og Le Lido (France) og blev færdig i 2008. Siden da har han arbejdet mange steder i hele Europa og verden, både som optrædende, lærer og koreograf. Efter i årevis mest at have arbejdet inden for cirkusområdet, lokkede dansen ham tilbage, og det er her, hans fokus ligger i dag.

Kunstner

Fabian Wixe

Titel

Foranderlige rum

Type

Træning

Dato

11.–14.4.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

Photo credit: Marcel Köppe og Gilles Aguilar

Føj til kalender