Tiziana Fracchiolla
(De)stabilisering & forbindelse

(De)stabilisering & forbindelse er en bevægelsespraksis udviklet af Tiziana, og det er en, hun har undervist i de seneste otte år. Denne praksis betragter kroppen og det sted, vi befinder os, som en legeplads fuld af potentialer. Vi vil undersøge vores kroppes anatomi i relation til omgivelserne og stedets underliggende arkitektur. Gennem kontakt med arkitekturen og ved at lege lige på grænsen af vores stabilitet arbejder vi på at stimulere og hydrere det fasciale netværk.
Til undervisningen er der guidede rammer, som man kan bevæge sig inden for og uden for. Hver enkelt deltager bestemmer selv, om de vil have en dynamisk, intens træningsgang eller en somatisk, flydende meditation.
Gert Østergaard Pedersen akkompagnerer klasserne.

Denne bevægelsespraksis skal sætte gang i den enkeltes nysgerrighed, vække sanserne, anspore til anderledes tænkning og praktisere afkoblet mindfulness. Elementerne udforskes gennem bevægelser, der øger dynamisk stabilitet, fleksibilitet og individuelt bevægelsespotentiale. En fornemmelse af ro, selv når det bliver svært, og forbindelser indad og udad, er kernen i arbejdet.


Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned.

Disse hold foregår i tæt samarbejde med Den Danske Scenekunstskole, og elever fra skolen vil også have adgang.

Kunstner

Tiziana Fracchiolla

Titel

(De)stabilisering & forbindelse

Type

Træning

Dato

27.2 – 3.3.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Philip De Langes Allé 3, 1435, København K

Krediteringer

Credit: Isak Hoffmeyer

Morning training
Den Danske Scenekunstskole