Tiziana Fracchiolla
De)stabilisering & forbindelse

(’De)stabilisering & forbindelse’) er en bevægelsespraksis udviklet af Tiziana, og det er en, hun har undervist i de seneste otte år. Denne praksis betragter kroppen og det sted, vi befinder os, som en legeplads fuld af potentialer. Vi vil undersøge vores kroppes anatomi i relation til omgivelserne og stedets underliggende arkitektur. Gennem kontakt med arkitekturen og ved at lege lige på grænsen af vores stabilitet arbejder vi på at stimulere og hydrere det fasciale netværk.
Til undervisningen er der guidede rammer, som man kan bevæge sig inden for og uden for. Hver enkelt deltager bestemmer selv, om de vil have en dynamisk, intens træningsgang eller en somatisk, flydende meditation.

Denne bevægelsespraksis skal sætte gang i den enkeltes nysgerrighed, vække sanserne, anspore til anderledes tænkning og praktisere afkoblet mindfulness. Elementerne udforskes gennem bevægelser, der øger dynamisk stabilitet, fleksibilitet og individuelt bevægelsespotentiale. En fornemmelse af ro, selv når det bliver svært, og forbindelser indad og udad, er kernen i arbejdet.


Det er kun som medlem, du kan deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårligt program med cirka fem træningsdage om ugen. Internationale gæster kan deltage gratis i træningen i op til 1 måned.

Disse hold foregår i tæt samarbejde med Den Danske Scenekunstskole, og elever fra skolen vil også have adgang.

Tiziana Fracchiolla er fast underviser ved dans- og koreografiuddannelsen på Den Danske Scenekunstskole. Derudover er hun i gang med et toårigt, kunstnerisk forskningsprojekt, støttet af Kulturministeriet. Som en del af projektet deltager hun i Gil Hedleys praktisk orienterede kursus i menneskelig dissektion for at bliver klogere på fascia og vores forbindelser til naturen. Inden hun begyndte at undervise på skolen, arbejdede hun som professionel dansekunstner i 19 år, både i Danmark og internationalt.

Kunstner

Tiziana Fracchiolla

Titel

De)stabilisering & forbindelse

Type

Træning

Dato

27.2 – 3.3.2023, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Per Knutzons Vej 5, 1437 København K

Krediteringer

Credit: Isak Hoffmeyer

Føj til kalender