Peer to Peer | åben

Denne Peer to Peer er åben for endnu et interessant tema og en facilitator, som har noget på hjertet, og ønsker at dele det med kollegaerne. Hvis du har forslag, så skriv en mail til Anna Katrine på akk@dansehallerne.dk.

Hvad er Peer to Peer?
Peer to Peer er en række kunstnerdrevne samtaler med fokus på professionelle samtaler om dans, koreografi og dens betydning. Du vil møde dine kollegaer i et faciliteret og afslappet rum. Med Peer to Peer ønsker vi at understøtte muligheden for at deltagerne kommer tættere på sine kollegaer og være nysgerrige på, hvad der sker i feltet – og med hinanden.

De inviterede kunstnere sætter de forskellige temaer og faciliterer samtalerne. Det specifikke program for hver begivenhed bliver offentliggjort i løbet af sæsonen.

Vi starter med at mødes til en halv times uformel snak og noget at drikke. Derefter fortsætter vi med den faciliterede del med den/de inviterede gæst/er. Efter arrangementet er det muligt at hænge ud og fortsætte samtalerne.

I denne sæson finder Peer to Peer sted på Huset-KBH (Balsalen), Rådmandsstræde 13, 1466 København K, 1. sal ved siden af ​​Spisehuset.

Tema og format vælges af den inviterede kunstner i samarbejde med Dansehallerne. Hvordan du vælger at deltage i samtalerne er op til dig.

Vi mødes cirka to gange om måneden, og arrangementet foregår på engelsk. Du behøver ikke tilmelde dig – du skal bare dukke op.

Har du spørgsmål eller ideer til Peer to Peer-programmet, så skriv til Dansehallerne, Anna Katrine Korning, akk@dansehallerne.dk.

Titel

Peer to Peer | åben

Type

Peer to Peer

Dato

14.6.2023, 17:00

Varighed

2 timer

Venue

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

Føj til kalender