Frédéric Gies
Teknisk træning: fra anatomi til form og omvendt

I denne klasse vil vi anvende indlejret anatomisk viden på former og bevægelsesmønstre stammende fra ballet, modern og postmodern dans. Vi vil undersøge, hvordan man nærmer sig disse former ikke gennem en proces med ren reproduktion, men gennem fysisk og organisk forståelse af de kropsbaserede mekanismer og relationer, der ligger til grund for dem.

Du vil også arbejde med at bruge disse kendte former og bevægelsesmønstre med henblik på en somatisk udforskning. I denne klasse er min intention også at dele den omfattende viden, jeg har haft mulighed for at komme i kontakt med inden for somatiske praksisser samt gennem forskellige dansemetoder, herunder specifikke arvestykker fra det franske felt for samtidsdans fra 90’erne.

Vi vil også inkorporere specifikke aspekter fra Technosomatics, den dansepraksis, jeg har skabt, som sammenfatter en udforskning af det endokrine system og chakraerne ved hjælp af klubdans til techno med lukkede øjne.

Instagram: danceisancient

Website: www.danceisancient.se

Klasserne afholdes på KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg i studie: Zen 1

Hvordan komme seg dit?
Zen 1 ligger i tredje etasje, vennligst bruk baktrappen for å få tilgang til studioet. Gå inn via hovedinngangen i første etasje, fortsett rett frem mot garderobene ved siden av klatreområdet i første etasje, åpne døren ytterst og gå opp trappene til du kommer til tredje etasje. Zen 1 er gjennom døren på høyre side.

Tilgængelighed kræver lidt ekstra forberedelse. Hallerne er indrettet til kørestolsbrugere. Det er muligt at benytte elevator til adgang op til 3. sal. Ønsker du at benytte denne, bedes du give os besked på forhånd, da studion du skal igennem via liften nogle gange er booket.
Vi ber deg gjerne møte opp 15 minutter før timen, så det er tid for “selv innsjekk” med din QR-kode på billetten:)

Kun som medlem kan du deltage i Dansehallernes træningsaktiviteter – et helårsprogram med cirka 5 dages træning om ugen. Dette er for alle professionelle medlemmer uanset baggrund i dansetræning, og det er også muligt at tage en drop-in klasse ✨ Internationale gæster kan også deltage i træning gratis i op til 1 måned.

Kunstner

Frédéric Gies

Titel

Teknisk træning: fra anatomi til form og omvendt

Type

Træning

Dato

22.–26.1.2024, 10:00

Varighed

1 time og 30 minutter

Venue

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Krediteringer

The credit for the picture and the documentary; Thomas Zamolo Trailer of Barricades; Jonatan Gyllenör