Vincent Jonsson | Studiepraksis


Peer to Peer | 28. september | kl. 17 – 19 | Huset-KBH

Vi har inviteret Vincent Jonsson til at facilitere denne Peer to Peer og han vil sammen med deltagerne dykke ned i temaet studiepraksis – Hvordan tid i studiet kan være en støtte og et redskab til at arbejde som freelance-dansekunstner.

Ved at praktisere, skaber vi en måde at forstå ting på gennem gøren, som kan være et værktøj eller et redskab til at forstå og forholde sig til teoretisk og sproglig viden. Ved at øve akkumulerer vi en bank af tavs viden. Teori og praksis er fantastiske ledsagere til at arbejde og udvikle dans og kunstnerisk arbejde. Studiepraktik er noget mange dansekunstnere bruger meget tid på og har stor erfaring med. Det er noget, vi gør, men vi taler ikke så meget om det. Jeg vil gerne åbne en samtale om begrebet studiepraksis.

Aftenen vil indeholde en præsentation og samtale mellem dansekunstnerne Antoinette Helbing (DE/DK), Sophia Mage (US/DK) og Vincent Jonsson (SE/DK). De vil dele og fortælle om, hvordan de arbejder med deres studiepraksis, og hvordan det hænger sammen med deres kunstneriske, pædagogiske og performative arbejde. Alle deltagerne vil også blive inviteret til sammen at tale om og uddybe begrebet studiepraksis.

Så forhåbentlig kan vi inspirere hinanden og også få en dybere forståelse af emnet.

Hvad er Peer to Peer?

Peer to Peer er en række af arrangementer med fokus på professionelle udvekslinger og samtaler om dans, koreografi og dens betydning. Her møder du kollegaer i et faciliteret og afslappet rum, hvor vi deler viden og er nysgerrige på hvad der rører sig i feltet – og hos hinanden. I løbet af sæsonen tages forskellige temaer op og arrangementet faciliteres af en eller flere inviterede kunstnere.

Vi starter med at mødes til en halv times uformel snak samt lidt at drikke i caféen. Derefter fortsætter vi med præsentationer og oplæg med dagens inviterede gæst(er). Efter arrangementet er der mulighed for at fortsætte samtalerne i caféen, hvor der også kan købes aftensmad.

Temaet og formatet vælges af den inviterede kunstner i samarbejde med Dansehallerne. Du afgør selv, hvordan du gerne vil være deltagende i arrangementet.

Yderligere information om arrangementet bliver kommunikeret på forhånd på Dansehallernes hjemmeside, Facebook og Instagram.

Vi mødes ca. to gange om måneden, og præsentationer og samtaler foregår på engelsk. Du behøver ikke tilmelde dig – du skal bare møde op. Da der kun er plads til 40 deltagere, fordeles pladserne efter først til mølle-princippet på selve aftenen.

NB! Peer to Peer finder i efteråret 2022 sted fra kl. 17 – 19 i Huset-KBH, Balsalen (1. sal ved siden af ​​Spisehuset), Rådhusstræde 13, 1466 København.

Vi indsamler løbende relevante temaer og inspiration til programmet, så send gerne en mail til producent Anna Katrine, akk@dansehallerne.dk, hvis du har forslag.

Bios

Titel

Vincent Jonsson | Studiepraksis

Type

Peer to Peer

Dato

28.9.2022, 17:00

Varighed

2 timer

Venue

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

Krediteringer

📸 Jussi Ulkuniemi